26 de de gener de 2022

Recepció de propostes per a Sagunt a Escena 2022

•    La XXXIX edició del festival se celebrarà a Sagunt durant el mes d’agost
•    El termini de recepció de propostes estarà obert fins al 15 de febrer


 L’Institut Valencià de Cultura obri un termini per a la presentació de propostes per a la programació d’espectacles en el festival Sagunt a Escena 2022 que se celebrarà durant el mes d’agost.

La convocatòria que hui presentem està oberta a qualsevol companyia professional valenciana, estatal o internacional, que tinga un espectacle susceptible de programar-se en el festival, tot tenint en compte tant les característiques específiques de l’espectacle com les dates de celebració del festival, i poden ser ofertes tant per a l’escenari del Teatre Romà com per als diversos espais de carrer.

En l’edició de 2022 no es programaran espectacles en sala ni espais interiors i es diferencien dos tipus de propostes.

Espectacles per al Teatre Romà: en què es tindrà en compte el valor patrimonial de l’edifici, tenint com a prioritat el respecte i el diàleg de la proposta tècnica i escenogràfica amb el conjunt patrimonial del Teatre Romà.

Espectacles de carrer i itinerants de diferent format i destinats tant a públic familiar com adults.

La temàtica, gènere, duració, idioma i estil seran lliures, encara que es tindran en compte aspectes com la trajectòria artística de la companyia, l’originalitat del contingut, la proposta escènica, la càrrega social, la mirada inclusiva i l’idioma.

No serà requisit indispensable, però es valorarà positivament que es tracte d’estrenes a la Comunitat Valenciana.
La fórmula per a presentar els espectacles per part de les companyies interessades serà mitjançant un qüestionari al qual es pot accedir des d’aquest ENLLAÇ

El termini per a la presentació de les ofertes és fins al 15 de febrer de 2022, i a partir d’aquestes ofertes es confeccionarà la programació del festival.
 

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 963 53 92 00
comunicacio_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

RECUPEREM L'ESCENA 

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info