Portada >  > Notícies > Sol Picó al Teatre Romà

03 d'agost de 2020

Sagunt a Escena

Sol Picó al Teatre Romà

Sagunt a Escena estrena ‘InCovidsació en Do Major’ de Sol Picó al teatre Romà
 
  • Serà el dimecres 5 d’agost a les 22.30
  • ‘InCovisació en Do Major’ és una col·laboració de Sol Picó amb Jesús Salvador ‘Chapi’
 
 
València (04.08.20). Sagunt a Escena, el festival que organitza l’Institut Valencià de Cultura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt i la Diputació de València, comença les actuacions al teatre Romà amb un espectacle inèdit que s’estrena amb caràcter absolut. Es tracta de l’obra ‘InCovidsació en Do Major’, un espectacle creat per Sol Picó amb Jesús Salvador ‘Chapi’.
 
Després de la sinergia que es va establir en el seu últim treball, la producció de l’IVC ‘Animal de séquia’, la ballarina Sol Picó i Jesús Salvador ‘Chapi’ s’uneixen de nou per a crear ‘InCovidsació en Do Major’ un espectacle de dansa en què la improvisació, la repetició, el minimalisme i el concepte víric de la situació actual, així com la tendresa amb els nostres majors, el retrobament amb els nostres éssers més estimats i el desig de normalitzar d’alguna manera les relacions socials reten un homenatge a la societat en general. A més, l’espectacle compta amb la col·laboració especial de Carles Dénia.
 
Conformen la banda sonora peces del mateix J. S. Chapi, Steve Reich, T. Riley, M. Berbis i Carles Dénia. Quant als intèrprets, són Lorenza di Calogero, Alba Cerdeiriña Romero, Albert García Saurí, Rocío Gisbert Valor, Irene Maestre Serrano, Luis Martínez Gea, Ruben Peinado Tomás, Alicia Reig Jover i Sol Picó.
 
Els músics de l’Ensemble d’Arts són Carlos Apellániz en el piano, Rubén de la Rosa en la trompeta, Jenny Guerra en la viola, Miguel Berbis en l’electrònica i Carles Salvador en la percussió amb la col·laboració especial de Carles Dénia en la veu i la guitarra.
 
Coreògrafa i ballarina resident a Barcelona, Sol Picó coneix la dansa clàssica, l’espanyola i la contemporània, tres disciplines que es poden sentir en el seu treball coreogràfic, encara que emmarcades en l’expressió més contemporània de la dansa. Va formar la seua pròpia companyia el 1993 amb la qual ha desenvolupat el seu segell personalíssim.
 
Ha fet incursions al món del teatre i de l’audiovisual i té nombrosos premis Max pels seus treballs, a més de ser Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya el 2004 i Premi Nacional de Dansa el 2016, atorgat pel Ministeri de Cultura.
 
Tota la programació i informació de Sagunt a Escena ací: <https://saguntaescena.ivc.gva.es/val>.
 

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 963 53 92 00
comunicacio_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

RECUPEREM L'ESCENA 

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info