Portada >  > Notícies > Sagunt a Escena conclou l'especial edició d'enguany amb prop de 10.000 persones

09 de setembre de 2020

Sagunt a Escena conclou l'especial edició d'enguany amb prop de 10.000 persones

- El festival s'ha celebrat durant el mes d'agost, amb 41 espectacles programats, a més dels dos que van haver d'ajornar-se - En total, vora 10.000 persones han assistit als espectacles que s'han celebrat al Teatre Romà i altres espais de Sagunt

El festival Sagunt a Escena va concloure el passat dissabte amb el concert de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana i l'espectacle d'arts de carrer '(R)Minds' una XXXVII edició que finalment ha sumat vora 10.000 espectadors i espectadores, malgrat totes les limitacions d'un any marcat per la crisi sanitària de la COVID-19, que ha obligat a ajornar dos dels espectacles programats al Teatre Romà.

Prop de 10.000 persones en total han pogut assistir als 41 espectacles programats: 8 al Teatre Romà, amb 10 funcions, i 33 més de l'Off Romà, portats a terme a diferents espais de la ciutat de Sagunt.

Als espectacles de carrer la mitjana d'espectadors i espectadores ha sigut de 200, per la limitació d'aforament, que sumen un total de 4.000 espectadors i espectadores. Pel que fa als espectacles de sala, la mitjana ha sigut de 100 persones, amb un total de 1.300 espectadors.

Al Teatre Romà, que va haver d'ajornar dos dels espectacles programats ('Déjà vu' de Mayte Martín i l'obra teatral 'Eduardo II') per indicació de les autoritats sanitàries, s'hi han sumat 4.500 espectadors i espectadores en els 8 espectacles realitzats, incloent-hi dues nits amb les entrades exhaurides.

Per tal de garantir la seguretat dels espectacles, l'aforament dels espais es va reduir a les limitacions legals, amb separació entre les localitats.

Juan Vi Martínez Luciano, director de Sagunt a Escena, ha explicat que "és una satisfacció poder arribar a la fi d'aquesta edició amb tan bona resposta per part del públic, malgrat la situació tan atípica que estem vivint. Malauradament, vam haver de cancel·lar dos dels espectacles programats per ordre de les autoritats sanitàries, però immediatament ens vam posar a treballar per a reduir l'aforament dels espectacles següents al Teatre Romà i evitar nous ajornaments. Ha sigut una edició que sens dubte recordarem, pels entrebancs i les especials circumstàncies, però també per l'estima que el públic ha mostrat cap al festival".

El festival Sagunt a Escena està organitzat per l'Institut Valencià de Cultura, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt i la Diputació de València.

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 963 53 92 00
comunicacio_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

RECUPEREM L'ESCENA 

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info