Portada >  > Notícies > Romeo y Julieta

13 d'agost de 2020 · Teatre Romà de Sagunt

Sagunt a Escena

Romeo y Julieta

‘Sagunt a Escena’
 
‘Romeo y Julieta’ de William Shakespeare arriba a ‘Sagunt a Escena’
 
  • Es tracta d’una producció del Teatro Clásico de Sevilla
  • Es representarà els dies 14 i 15 d’agost al Teatre Romà de Sagunt
 
 
València (13.08.20).  L’edició de 2020 de ‘Sagunt a Escena’ porta al Teatre Romà de Sagunt el clàssic de William Shakespeare ‘Romeo y Julieta’, en una producció del Teatro Clásico de Sevilla amb versió i direcció d’Alfonso Zurro, que ha rebut nombrosos premis i nominacions. Els espectadors podran gaudir de l’obra els dies 14 i 15 d’agost, a les 22.30 hores, al Teatre Romà de Sagunt.
 
El Teatro Clásico de Sevilla treballa per fer arribar al gran públic els grans autors de la literatura i ‘Romeo y Julieta’, malgrat la seua popularitat, és un títol que no es prodiga massa als escenaris per la seua complexitat, encara que per a molts és una obra perfecta, una icona i un clàssic de la literatura universal.
 
‘Romeo y Julieta’ és una història d’amor que es cou a la cassola de l’odi. Un odi que enfronta famílies, pobles, nacions o ideologies, i que impedeix que prosperen els sentiments més purs entre dos joves. La tragèdia i el destí els té atrapats encara que intenten fugir.
 
D’altra banda, en l’‘Off Romà’ es podrà veure la representació d’un altre clàssic, aquest de producció valenciana, ‘La dama boba’ de Lope de Vega. Es tracta d’una producció d’Olympia Metropolitana dirigida per Victoria Savelieva que es representarà el 15 d’agost a les 20.00 hores a la Casa de la Cultura del Port de Sagunt. Un clàssic del Segle d’Or espanyol que gira entorn de la idea de la capacitat de l’amor per obrir l’enteniment.
 
El festival ‘Sagunt a Escena’ està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, l’Ajuntament de Sagunt i la Diputació de València.
 

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 963 53 92 00
comunicacio_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

RECUPEREM L'ESCENA 

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info