Portada >  > Notícies > La Jove Orquestra de la Generalitat commemora els seus vint anys en Sagunt a Escena

30 de juliol de 2019

La Jove Orquestra de la Generalitat commemora els seus vint anys en Sagunt a Escena

La programació del festival Sagunt a Escena continua amb la celebració al teatre romà d’un espectacle a càrrec de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana que celebra enguany els seus vint anys d’existència.

Dirigida per Pablo Rus Broseta, al concert de Sagunt l’orquestra interpretarà ‘Una nit a la serra pelada’ de Modest Mussorgski, l’estrena de l’obra d’encàrrec de l’Institut Valencià de Cultura al jove compositor valencià Marc García Vitoria ‘Focus for orchestra’ i ‘La consagració de la primavera’ d’Igor Stravinski.

Per primera vegada, a la plantilla de la jove orquestra, que compta amb 104 músics, s’ha afegit un cos de dansa de 18 ballarins creat expressament per aquesta ocasió, que ha treballat sota la direcció de la ballarina i coreògrafa Asun Noales.

La Jove Orquestra culmina amb l’actuació de Sagunt la seua trobada d’estiu en la qual, durant quinze dies, músics d’entre 16 i 26 anys reben classes d’instruments amb professors de primer nivell i treballen diverses obres del repertori orquestral que culminen amb concerts com el que veurem en Sagunt a Escena.

Abans de Sagunt a Escena, la Jove Orquestra va oferir aquest espectacle amb ballet el 28 de juliol a Altea, per a celebrar la seua capitalitat cultural i el 29 va interpretar un concert amb aquest mateix programa a Alacant.

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 669 795 188
saguntaescena@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

El festival d'estiu de les Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana que oferix més de vint espectacles DE PARAULES I SONS.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info