Portada >  > Notícies > Circ i música a l'Off Romà

05 d'agost de 2020 · Off Romà · Auditori Joaquín Rodrigo · Sagunt

Sagunt a Escena

Circ i música a l'Off Romà

Off Romà
 
Sagunt a Escena continua la seua programació amb circ, teatre i música
 
  • Hi haurà actuacions a la Glorieta, la Pujada al castell i l’Auditori Joaquín Rodrigo 
 
 
València (05.08.20). El festival Sagunt a Escena continua amb la seua programació amb una oferta molt variada d’espectacles de carrer i de sala.
 
El 6 d’agost a les 20 hores arriba el circ a la Pujada al Castell amb la companyia Nostraxladamus i el seu espectacle “Al filo”, en el qual un guia de muntanya molt peculiar ens porta d’excursió. Amb la poca traça que té se submergirà en un frenesí de caigudes, en­sopegades i jocs acrobàtics. Un espectacle poètic ple d’humor i complicitat amb el públic. Un desafiament a la gravetat, caminar per la vora de l’abisme i trobar l’equilibri de la vida.
 
El mateix dia però a les 22 hores i a l’Auditori Joaquín Rodrigo la companyia “A tiro hecho” presentarà “Ingovernables” dirigit per Carla Chillida i amb textos de Pepe Ruiz i Rafa Segura es un homenatge a les que han lluitat per defensar el territori, l’horta, el dret a viure en pau. I a les que han perdut. A les que estan per vindre, i que ja arriben. I en l’esperança que en un món sense pla B, trobem eixides a la devastació depredadora del capital. Dedicat a totes les veïnes que lluiten per defensar el territori i protegir l’habitatge.
 
El divendres 7 d’agost a la Glorieta altre espectacles de circ gratuït i per a públic familiar, es tracta de “El desig d’estar junts” de la companyia La Finestra Nou Circ, on set desconeguts arriben a un espai brut i abandonat. Són set éssers vius bastant diferents que comparteixen, no obstant això, un mateix llenguatge: el circ. A vegades, ens fan oblidar tot els que som capaços de fer junts. El desig d’estar junts.
 
I per tancar la jornada l’actuació a la Pujada al Castell a les 22.30 hores de Pantócrator .Ressona és un festival de música en directe als peus del Teatre Romà amb propostes ben diferents i variades i amb la finalitat i els objectius de complementar i acostar el Festival Sagunt a Escena a la ciutadania oferint actuacions musicals de primer nivell.
 
Sagunt a Escena està organitzat pel l’Institut Valencià de Cultura, l’Ajuntament de Sagunt i la Diputació de València.
 

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 963 53 92 00
comunicacio_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

RECUPEREM L'ESCENA 

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info