Portada >  > Notícies > Atirofijo Circ actúa en l’Off Romà de Sagunt a Escena

25 de juliol de 2018

Atirofijo Circ actúa en l’Off Romà de Sagunt a Escena

La representació serà demà dijous 26 de juliol en el Centre Cívic del Port de Sagunt a les 20 hores Atirofijo porta l’espectacle ‘A S’Ombra’ El festival Sagunt a Escena celebra la seua segona jornada amb l’actuació de la companyia Atirofijo que porta al Centre Cívic del Port de Sagunt la seua produció ‘AS’Ombra’. La representació forma part de la programació de l’Off Romà, és un espectacle de circ gratuït i per a tots els públics.
Atirofijo Circ actúa en l’Off Romà de Sagunt a Escena


Atirofijo Circ és una companyia formada per Guillem Vizcaino i Mari Paz Arango creada en 2015 en Mallorca. A aquests dos artistes els uneix la inquietud i la necessitat de un llenguatge nou i propi del món del circ, experimentant noves formes de posada en escena i cercant sempre propostes originals.

El seu propòsit és arribar al públic utilitzant les tècniques del circ, el teatre, les imatges, les metàfores i la música, per tal de generar tot tipus d’emocions en la imaginació de l’espectador.

‘A S’Ombra’ és una peça de circ contemporani en la qual els seus creadors proposen noves formes i llenguatges per aconseguir resultats diferents als clàssics. Ens referim al tractament de la tècnica , la dramatúrgia, l’expressió mitjançant objectes, la música etc. Sempre amb l’objectiu d’establir una connexió directa amb el públic que possibilite la seua identificació amb els creadors i el transporte al seu univers.

‘AS’Ombra’ parla de les experiències dels dos personatges protagonistes. Dos individus que viuen en un món fora del temps en un viatge perpetu que els té condemnats a una vida errant. Es traslladen d’un lloc a un altre carregant el seu univers. Habiten l’espai buit, aprofiten l’oportunitat de viure i jugar amb allò que la vida els ofereix.

En aquest escenari es desvetllen els més emocionants, sorprenents, curiosos, extravagants i excèntrics fets, sempre amb el llenguatge del circ com a protagonista.

Els següents espectacles del festival seran en la Casa de la Cultura del Port de Sagunt, els dies 27, 28 i 29 de juliol l’obra ‘La Ciutat Factoria’ d’Albert Forment i al Museu Arqueològic de Sagunt les primeres representacions de ‘Las Saturnales’ el 27 i 28 de juliol.
 

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 669 795 188
saguntaescena@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

El festival d'estiu de les Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana que oferix més de vint espectacles AMB NOM PROPI!

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info