Portada >  > notícies > ATECIÓ CANVI D'HORARIS

23 de juliol de 2021

ATECIÓ CANVI D'HORARIS

L'IVC modifica els horaris de les funcions del Teatre Romà en el festival Sagunt a Escena.

A causa de l'ampliació del període de vigència de les restriccions a la mobilitat nocturna en l'àmbit de la Comunitat Valenciana i amb la finalitat de facilitar i assegurar un accés segur del públic a les funcions programades en el Teatre Romà de Sagunt, dins de la programació del festival Sagunt a Escena, l'Institut Valencià de Cultura ha decidit la modificació dels horaris d'inici dels espectacles.

Totes les funcions del Teatre Romà començaran ara a les 22.00 hores, amb l'excepció de “La Casa de los Espíritus” que es representa els dies 14 i 15 d'agost, i que per la seua duració començarà a les 20.30 hores.

Si a conseqüencia del canvi d'horaris alguna persona del públic que ja ha adquirir la seua entrada, no puguera assistir a alguna representació se li tornaria l'import de l'entrada.

Disculpen les molèsties

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 963 53 92 00
comunicacio_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

RECUPEREM L'ESCENA 

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info