Portada >  > programació > CARTA

07 d'agost de 2021

CARTA

Casa Conveniente / Zona Não Vigiada

A “Carta”, Mónica Calle continua plantejant les següents preguntes: com continuem? Com resistim i com superem, individualment i col·lectivament? I com, en aquest procés, és possible rescatar l'alegria, i el plaer?

A partir de la interpretació en escena de la Simfonia núm. 7 de Ludwig van Beethoven - utilitzant bucles constants, reproduccions vocals i moviments físics repetitius - repta, una vegada més, als intèrprets a reflexionar conjuntament. Un lloc de qüestionament que sorgeix del cos, de les seues limitacions i capacitats de superació, o no. La innocència de l'intent. La meravella de l’error, del fracàs. El rigor. La transcendència. L’estranyament. Renovar-se.

Aquest nou espectacle, Carta, forma part d’un procés de recerca que ha acompanyat Mónica Calle els darrers 7 anys, titulat “Ensaio Para Uma Cartografia”, en la qual ha estat treballant la música clàssica i la dansa des de la perspectiva del teatre. En aquest nou treball, el títol del qual està relacionat amb la paraula cartografia (carta en  llatí), Mónica convida un grup de 15 músics clàssics professionals que juntament amb el repartiment de 15 actrius tornaran a aquesta pregunta inicial: com continuem i com tornem a començar? Pregunta que adopta formes noves davant les circumstàncies que vivim tots avui. L’obra artística com a lloc de resistència i humanitat.
 
Directora: Mónica Calle

INTÉRPRETS
Ana Água, Ângela Flores Baltazar, Beatriz Almeida, Berta Vidal, Brígida Sousa, Bruna de Moura, Carolina Varela, Cire Ndiaye, Cleo Tavares, Inês Vaz, Joana de Verona, Kristina Van de Sand, Lucília Raimundo, Madalena Rato, Mafalda Jara, Mafalda Tuna, Maria da Rocha, Maria Inês Roque, Mariana Correia, Mariana Sardinha, Marta Félix, Miu Lapin, Mónica Calle, Roxana Ionesco, Sara Miguel, Sílvia Barbeiro, Sofia Dinger, Sofia Duarte Carvalho, Sofia Miguel Castro, Sofia Santos Silva, Sofia Vitória

Director Musical: Martim Sousa Tavares 
Disseny de llums: José Álvaro Correia 
Assistent de direcció: José Miguel Vitorino
Fotografia: Bruno Simão
Productor: Sérgio Azevedo
Producció: Casa Conveniente / Zona Não Vigiada 
Coproducció: Teatro Nacional D. Maria II LISBOA

* Sense text
* Conté nus integrals en escena

Programació

07/08/2021  22:00hTeatre Romà de SaguntTeatre Romà 21

Preus: 18/14/10€

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 963 53 92 00
comunicacio_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

RECUPEREM L'ESCENA 

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info