Portada >  > Agenda > JUICIO Y MUERTE DE SÓCRATES

19 d'agost de 2019

JUICIO Y MUERTE DE SÓCRATES

SCAENA GRAECOLATINA

El present espectacle, vertebrat en dues parts, recull, primer els moments de major tensió viscuts durant el judici al qual van sotmetre a Sòcrate: Anito, Méleto i Licón, els qui el van acusar d’introduir noves divinitats a Atenes i de corrompre a la Joventut. Va ser condemnat a mort.
En la segona part, l’acció transcurre a la presó on el filòsof rep la visita dels seus amics més fidels, que li proposen la fugida. Sócrates els explicarà, en un acte de coherència i responsabilitat sense precedents, les raons per les quals rebutja aqueixa proposta i prefereix acceptar la sentencia i morir. Enmig d’un silenci sepulcral: Sòcrates beu la cicuta i expira acompanyat de Critón, Fedón i Plató, els seus deixebles més fidels. Hui dia la figura d’un personatge com Sòcrates continua sent un referent de valor ètics imperibles.
 
Text: José Luis Navarro
Direcció: Gemma López
 
Repartiment:
Juan Diego Guerrero SÓCRATES
Mario González          ANITO / CRITÓN
José María Ayllón       MELETO / PLATÓN
Antonio Martínez       LICÓN / FEDÓN
Miguel Pato                ARCONTE / CARCELERO
 

Programació

19/08/2019  20:00hOff Romà · CASA DELS BERENGUERSOff Romà 2019

Preus: GRATUÏT | AFORAMENT LIMITAT | EN CASTELLÀ Dues invitacions per persona a recollir prèviament a la Casa dels Berenguers (d’11 h a 18 h de dilluns a diumenge).

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 669 795 188
saguntaescena@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

El festival d'estiu de les Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana que oferix més de vint espectacles DE PARAULES I SONS.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info