Portada >  > Activitats > Menuts a Escena

Menuts a Escena

'MENUTS A ESCENA', MUSEU I TEATRE 

En la present edició de Sagunt a Escena incorporem una nova activitat pensada especialment perquè els més menuts compartisquen  la experiència de les obres teatrals clàssiques que es programen en el Teatre Romà, propiciant que coneguen diversos  aspectes del món greco-romà,  la mitologia en la cultura clàssica i els valors que transmet l'obra que s'està representant al mateix temps en el Teatre Romà de Sagunt.
 
Gràcies a la iniciativa i col·laboració de la Direcció General de Patrimoni Cultural i Museus de la Generalitat Valenciana, les famílies podran compartir l'experiència del teatre clàssic des de distintes perspectives, els pares en el Teatre Romà i els xiquets en el Museu Arqueològic de Sagunt, on disfrutaran de diverses activitats didàctiques:   un símil d'excavació arqueològica amb què  conocerán aspectes de la vida quotidiana d'eixa època i una sèrie de jocs sobre  l'adaptació del text teatral amb què descobriran la importància del teatre en el món romà, l'argument i els personatges de l'obra.
 
Dates:

Les dates en què es durà a terme l'activitat seran el 3, 4, 17, 18, 24 i 25 d'agost, coincidint amb les representacions de ‘Filoctetes’, ‘Amazonas’ i ‘Fedra’.

Horari:

21:30 - 21:45: Recepció de participants i dinàmica de presentació.
00:30 - 00:45: Arreplega de participants. L'activitat es realitzarà davall la conducció de dos educadors, experts en pedagogia i arqueologia, de l'equip de Didac Cultural.

Participants:

La participació està limitada a un màxim de 20 xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 5 i els 12 anys.
Lloc: Museu Arqueològic de Sagunt (MUHSAG) , Carrer del Castell,23.
La inscripció haurà de fer-se en les taquilles del Teatre Principal de València i de l'Ajuntament de Sagunt amb la compra de  entradas per a un espectacle del Teatre Romà que es represente en els dies esmentats i per al mateix dia de la funció.
En cas de compra d'entrades per Internet, es podrà fer telefònicament en les taquilles del Teatre Principal de València (T. 963 53 92 00, fins al 3 d'agost, de dilluns a dijous de 17 a 20 h. i divendres d'11 a 13 h. i de 17 a 20 h.) o de l'Ajuntament de Sagunt (T. 669 795 188, a partir del 25 de juliol, de dimecres a dissabtes i dies de funció, de 18 a 21 h.) 

Programació

03/08/2018 Teatre Romà de Sagunt
Les dates en què es durà a terme l'activitat seran el 3, 4, 17, 18, 24 i 25 d'agost, coincidint amb les representacions de ‘Filoctetes’, ‘Amazonas’ i ‘Fedra’

Organitza

Patrocina

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Sagunt a Escena

Tel. +34 669 795 188
saguntaescena@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Sagunt a Escena

El festival d'estiu de les Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana que oferix més de vint espectacles DE PARAULES I SONS.

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info