Programes
01.08.2024
12.00h
Subida al castillo
Festa de benvinguda
TRUMPETZ

Trumpetz naix de les inquietuds de dos trompetistes valencians, residents a Barcelona, pel house i el jazz.

Música
Off Romà
Gratuït
02.08.2024
22.30h
Glorieta
Visitants
MASCLETÀ POÉTICA

ESTRENA

f. LIT i PIR. Metàfora combinada de sons de trons, carcasses, textos i masclets on les paraules escrites es convertixen en ritme, en soroll, en emocions compartides i moviments explosius.
f. ART. Instal·lació escènica participativa amb caràcter inclusiu i contingut poètic creada per a generar una catarsi col·lectiva en moments de celebració artística.

Teatre
Off Romà
Performance
Gratuït
04.08.2024
20.00h
Glorieta
Siroco
L'APPEL DU VIDE

L´appel du vide (La crida del buit) és la forma poètica que tenen els francesos d’explicar el vertigen que sentim davant l’enorme poder que tenim de prendre una decisió que canviaria completament la nostra vida. El vertigen no és la por de caure, sinó el desig de volar. Est un espectacle de circ i teatre inclou disciplines circenses com a bàscula coreana, ports acrobàtics i acrodansa.

Off Romà
Circ
Gratuït
07.08.2024
22.00h
Casa dels Berenguer
Christine Cloux
CORPS SEUL

Un solo amb el qual Christine Cloux reivindica el paper de la dona madura en l’àmbit de la dansa professional. Corps Seul evoca la memòria de les danses viscudes al llarg de la seua carrera professional.

Off Romà
Dansa
Gratuït
07.08.2024
23.00h
Casa dels Berenguer
Christine Cloux
CORPS SEUL

Un solo amb el qual Christine Cloux reivindica el paper de la dona madura en l’àmbit de la dansa professional. Sovint apartades per raons d’edat, moltes vegades invisibilitzades, poques dones aconseguixen mantindre la seua presència activa en els escenaris. Corps Seul evoca la memòria de les danses viscudes al llarg de la seua carrera professional. Una lenta mutació corporal des del més profund de les seues vivències que desemboca en el plaer d’oferir i compartir el ball.

Off Romà
Dansa
Gratuït
09.08.2024
20.00h
Antigua Morería
Cía. Anna Mateu
ARRÒS

Esta peça ens parla de tots els factors que estan posant en perill l’Albufera de València amb la intenció de reflexionar juntament amb el públic sobre les mesures que hem de prendre perquè això no succeïsca, ni allí ni en cap un altre lloc. La tradició, la naturalesa i el treball en el mitjà agrícola són el suport per a construir un futur millor i sostenible per a tots.

Off Romà
Dansa
Gratuït
11.08.2024
20.00h
Glorieta
Bucraa
EL GRAN FINAL

Un espectacle de clown i teatre gestual que ens submergix en un món passat i particular per la seua estètica i la seua bellesa poètica, i ens atrapa amb la capacitat de joc i improvisació dels seus personatges. Una història d’amor i guerra coronada per un “Gran Final”.

Off Romà
Clown
Gratuït
15.08.2024
20.00h
Glorieta
Capitán Spriki
EL EQUIPO ESTUPENDO

Acrobàcies, balls, cançons i molt humor en un espectacle que estrena a Sagunt la seua versió de carrer.

Off Romà
Circ
Gratuït
16.08.2024
20.00h
Centro Cívico
Ganso & Cia
WELCOME & SORRY

Espectacle de teatre de carrer que visibilitza l’ofici teatral des de la paròdia dels grans clàssics i els estereotips que els envolten. Una comèdia gestual, en clau de clown, per a tots els públics.

Teatre
Off Romà
Gratuït
Teatre gestual
18.08.2024
20.00h
Anfiteatro Triángulo Umbral
La Trócola
R.E.M

R.E.M. es un viaje al mundo de los sueños,  una reflexión y un trabajo de investigación de objetos en clave de circo para todos los públicos que consigue tejer un relato onírico sembrado de nuestras propias inquietudes.

Off Romà
Circ
Gratuït
21.08.2024
20.00h
Gerencia
Llum de fideu
SFUMATO

Vivim envoltats de persones i altres éssers vius. Per què prenem en consideració unes vides i altres no? Podem empatitzar amb un arbre, un peix o un ocell? Com ens pot transformar l’intent de posar-nos a la seua pell?

Teatre
Off Romà
Gratuït
23.08.2024
22.30h
Glorieta
Concert ESTHER + COLOMET

Esther és la jove cantautora pop de Vinaròs Esther Querol. Amb el seu àlbum debut Les cartes que mai vaig cremar, amb el qual es va situar com una de les veus referents del pop valencià.

Colomet és el projecte de Paloma Aparici, qui emergix com una figura prometedora en el panorama de la música urbana. A Sagunt presenta el seu disc de 2024 Blau.

Música
Off Romà
Gratuït
25.08.2024
20.00h
Glorieta
VERBENA (Colectivo Lamajara) + DJ Madnel

Festa de clausura

Verbena no és una festa a l’ús. Sí, és alegre, es balla, està plena de poètica. Verbena és el que la vida vol, i ja això és suficient.

Off Romà
Dansa
Gratuït