Miss Beige
Secretos de alcoba
Data:
Dimecres 24, d’agost 2022
Lloc:
Teatre Romà
Hora:
22.30h
Duració:
90'
Preu:
Entrada lliure
Sinopsi

L’espectador tindrà una invitació per a conéixer a Miss Beige i ficar-se al llit amb ella compartint així secrets d’alcova. Un tribut a totes les heroïnes gregues que han passat per aqueix escenari: Penélope, Antígona, Hècuba, Andrómaca, Lavinia, Ariadna, Dido, Electra, Medea, Clitemnestra, Fedra, Les Amazona, Les troianes, Les perses, Las bacants, Les suplicants (…) representades totes per Miss Beige.
‘El tafaner’ es converteix en protagonista, havent d’interpretar la insinuació. La vulnerabilitat de l’artista enfront de la vulnerabilitat de l’espectador. Però qui mira a qui? Miss Beige, en Secretos de alcoba no ens instrueix, no ens demana, de manera implícita o explícita, que siguem obedients. Ens deixa lliures i ací, potser, és on radica el vertigen fascinant d’aquesta performance.

Dependrà de l’espectador el lluny que vulga anar quan se senta provocat. Els límits els posa l’espectador i les reflexions també però ja és hora de posar al públic, si així ho desitja, en una situació que no sàpia controlar. El tafaner també haurà de jugar i arriscar.

Hi ha moltes maneres de jugar i ser jugat i Miss Beige amb la seua presència col·loca a l’espectador en una posició de sorpresa sense escapatòria. I tu, t’atreveixes a ser Beige?

Fitxa artística

Performer: Ana Esmith

Mes informació
Gratuït
Teatre Romà
Performance